Om mig - Eva Lundgren

Född och uppvuxen i Göteborgstrakten som hörs väl på min dialekt. Bor idag med familjen i Onsala där vi också har byggt en ny mottagning/kurslokal som vi kallar Villa Mariposa. Här coachas du eller går kurs i en avslappnande och inspirerande miljö. Från din plats i samtalsrummet tittar du ut över gröna ängar och kanske får du se ett rådjur eller två. I kurslokalen ser du ut över Kungsbackafjordens vackra vatten. Men om det passar dig bättre har du även möjligheten att träffa mig i Göteborg. I mitt samtalsrum eller kanske på en Walk and talk där det passar dig.

CreEra grundades av mig 1996 och sedan 2006 har jag arbetat på heltid i företaget.

Jag har en beteendevetenskaplig utbildning i botten (140 p Göteborgs Universitet) samt yrkesvägledarutbildning och en 1- årig utbildning i KBT (Kognitiv beteendeterapi). Jag har arbetat med grupputbildningar och enskild coaching för chefer, intervjumetodik för arbetsledare, kommunikation & kroppsspråk, yrkesvägledning, projekt för långtidsarbetslösa, stresshantering samt personlig utveckling.

Jag har arbetat med coachande samtal och kris/stödsamtal i över 25 år och är Certifierad internationell coach genom ICC och Cerfifierad internationell Livscoach genom ICF . Min övertygelse är att man aldrig blir fullärd, samtalmetodiker utvecklas ständigt och därför vidarutbildar jag mig hela tiden. Det ger mig inspiration som jag gärna delar med mig av och jag tar med glädje uppdrag både som individ- och gruppcoach, inspiratör och föreläsare.

Som coach lägger jag stor vikt vid att se hela din potential och dina dolda möjligheter och relaterar ständigt till detta i samtalen. På så sätt kan din verkliga potential komma till uttryck och du kan bli den du var ämnad av vara. Min livsfilosofi är att alla människor har en outnyttjad kraft som av olika skäl inte kommit i dagen och att man kan, genom olika verktyg som t.ex. coaching, ge personer möjlighet att ta fram oanade krafter och sin dolda kapacitet. Jag är ärlig, engagerad och kommunicerar rakt. För mig är det viktigt att vi kan vara här och nu i livet och njuta av dagen samtidigt som vi arbetar med vår personliga utveckling på ett positivt och glädjefullt sätt.

”Coaching handlar om att
ha någon som tror och uppmuntrar dig,
ger dig värdefull feedback,
får dig att se saker från ett nytt perspektiv
och lyfta blicken mot nya horisonter”